Prislista

Åhus Karateklubb bildades 2005 av sensei Peter Mendel 5 dan. Vi Ă€r en ideell förening som strĂ€var efter att utveckla Shin Gi Tai Karate. Vi tar in elever frĂ„n 9 Ă„r och uppĂ„t.
Beskrivning:
Traditionell, explosiv, dynamisk karate trÀning. Inte bara motion. Förebygger skador, gör din kropp stark och sinnet klart och lugnt.

Tveka inte.
Det hÀr Àr trÀning som du alltid ville prova.
Nu har du chansen!
VĂ€lkommen!
Ring för mer info : 0733-900832

OBS! TrÀnings & separat Medlemsavgift betalar du in pÄ
Swish: 123 517 6409

För Autogiro kontakta Peter

OBS!!!!   MÀrk alltid inbetalningen  med Namn och Personnummer pÄ den som trÀnar karate

PRISLISTA HÖSTTERMIN 2020

TAISO KARATE PRISLISTA 2020 – 1

OBS! Medlemsavgift Àr för nuvarande 300:- per person och kalenderÄr och betalas separat. IngÄr inte i TrÀningsavgifter.

Nedan kan du se vilka tider vi trÀnar samt vilken grupp du tillhör.

Barngrupp KIDS 1-2 ( 9 – 12 Ă„r )
‱ Betyder att du Ă€r nybörjare och trĂ€nar tillsammans med barn i Ă„lder 9 -12 och har vitt bĂ€lte. KIDS 2 Ă€r Ă€ven en grupp för barn som har trĂ€nat en termin och graderat en gĂ„ng. (Vitt bĂ€lte med en svart rand i mitten upp till gult bĂ€lte)

Barngrupp KIDS 3 ( 10 – 13 Ă„r )

‱ KIDS 3 Ă€r avancerade & mellangruppen i Ă„ldrarna 10 – 13 Ă„r  som har trĂ€nat minst 3 terminer.

Barngrupp KIDS 4

‱ KIDS 4 Ă€r en mer avancerad barngrupp för barn som  Ă€r minst 14 Ă„r och har fĂ„tt  trĂ€narens godkĂ€nnande.
Den hÀr gruppen satsar och trÀnar hÄrt.
Tempot Àr vÀldigt högt och trÀningen Àr mycket tuff. StenhÄrd disciplin ordning och reda.

Nybörjare 14 – 15 Ă„r
‱ I den hĂ€r gruppen gĂ„r du pĂ„ högstadiet och trĂ€ningen Ă€r precis som för vuxna men mer anpassad för tonĂ„ringar. Vi tar givetvis hĂ€nsyn till att ungdomar i den hĂ€r Ă„ldern vĂ€xer snabbt och har olika förutsĂ€ttningar.

Vuxna och KarateKids 4 ( ungdomar frÄn 14 Är och upp)

‱ HĂ€r trĂ€nar Vuxna Nybörjare, Vuxna som trĂ€nat ett tag och har graderat samt ungdomar som fyllt 14 Ă„r.

Brunt och svart!
‱ HĂ€r trĂ€nar vi pĂ„ avancerad nivĂ„ och det krĂ€vs att du har uppnĂ„tt minst brunt bĂ€lte.

Kata trÀning pÄ Lördagar kl. 10.30
‱ Passar alla som fyllt 14 Ă„r

KUMITE – Fight trĂ€ning
‱ LĂ€tt sparring för dig som gillar att sparras och som vill tĂ€vla! Du har egna skydd med dig. Har du inga sĂ„ köper du rĂ€tt utrustning via klubben. RĂ„d frĂ„ga alltid din sensei.

OBS!! TÀnk pÄ att du mÄste registrera dig och boka in varje trÀningstillfÀlle pÄ vÄr bokningssida

Klicka pÄ ikonen nedan för att boka,

Boka yoga i Åhus