Graderings-INFO

📅 Datum för kommande gradering 14/12 2019
Extra Gradering för alla 18/12 kl.18.00

Gradering
En gradering innebÀr att du visar upp dina fÀrdigheter i Karate som du har lÀrt dig under Äret.
För varje avklarad och godkÀnd gradering erhÄller du ny grad och som ett bevis pÄ att du blivit godkÀnd erhÄller du Àven ett diplom.
Inför varje gradering Àr det viktigt att du har lÀrt dig det som krÀvs inför varje grad och visar den skicklighet som krÀvs.
Förutom att eleven sjÀlv bedöms sÄ fÄr examinatorn som hÄller i graderingen en naturlig Äterkoppling pÄ hur bra instruktörerna i klubben varit. En gradering Àr
dÀrmed ett sÀtt att Àven bedöma instruktörernas kompetens och utveckling. Det Àr viktigt att betona att det inte bara Àr en teknisk uppvisning nÀr man graderar sig.
Attityd, koncentration,vaksamhet och Àven den ömsesidiga respekten Àr viktiga inslag i helhetsbedömningen.
SvÄrighetsgraden ökar för varje gradering.
För att du ska fÄ gradera dig mÄste du kunna alla tekniker som finns just för den graden som du ska gÄ upp till samt att du ska ha trÀnat ett visst antal trÀningstillfÀllen.
Ladda ner mer info nedan

Registrering 15 min innan start av varje grupp

Plats: Taiso – Åhus Karateklubb Dojo

⏰ Bokning Online hĂ€r

âžĄïž HĂ€mta Graderingsprogram

âžĄïž HĂ€mta GraderingsformulĂ€r

âžĄïž HĂ€mta Graderingsinformation i PDF

âžĄïž HĂ€mta Ordlista ( Japanska Karate termer )

âžĄïž HĂ€mta Budo/Graderingspass ansökan

Du kan Àven bestÀlla ditt budo pass genom att fylla i kontaktformulÀr nedan och klicka pÄ skicka.
Vill du ha dina tidigare graderingar ifyllda och stÀmplade mÄste du Àven skriva ner alla datum, grad frÄn din gradering samt vem det var som graderade dig. Du kan bara fÄ graderna ifyllda och pÄskrivna om du graderat dig inom vÄr organisation SKKA och inte om du graderat dig inom en annan organisation. Budopass Àr obligatoriskt för alla som graderar inom SKKA och kostar 160:- ( ej för barn 5-7 Är )
Vill du att vi skickar passet till din hemadress sÄ kostar det 20:- i porto.
TÀnk pÄ att ditt pass gÀller inte förrÀn vi har klistrat dit ditt foto och stÀmplat med organisationens stÀmpel.
Foto kan du sjÀlv klistra dit nÀr du fÄtt ditt pass dock sÄ mÄste du ha det med dig vid din nÀsta gradering och fÄ det personligen stÀmplat av SKKA medlem.
Du kan Ă€ven enkelt skriva ut BUDOPASS ANSÖKAN hĂ€r, fylla i samt bifoga ditt foto.
OBS! 160:- + 20:- i porto betalar du till BG 121-6308 eller Swisha till: 123 072 6943

Du kan Àven köpa ditt pass vi ett av graderingstillfÀllen. TÀnk pÄ att ha foto med dig om passet skall vara giltigt.
Skicka din BudoPass ansökan till :
SKKA – Sweden
c/o Peter Mendel
GranvÀgen 6
296 33 Åhus

VĂ€lkommen och Skriv till oss.

Ditt namn

Din e-post