Börja TrÀna

Vuxen trÀning

Vi har en kontinuerlig intagning av nya elever i vuxengruppen. Minimum Älder för att trÀna i en vuxen grupp Àr 14 Är. Vi hjÀlper dig med att snabbt komma igÄng sÄ att du kÀnner dig sÀker under karate trÀningen.

Barn trÀning

Vanligtvis bestĂ€mmer vi datum för introduktion och trĂ€ning för barn i Ă„ldrarna 8 – 13Ă„r
All barntrÀning skiljer sig betydligt frÄn den vuxna trÀningen men grunderna Àr detsamma
Vi strÀvar efter att barnen fÄr lÀra sig att samarbeta samt öva i karate disciplin, ha bra kroppskontroll, smidighet och styrka.
TrÀningen Àr i allra högsta grad pedagogisk och framförallt rolig och givande för barnen.

Det gÄr jÀttebra att besöka oss och se hur en karatelektion ser ut

AnmÀl dig pÄ 0733-900832

 

Boka yoga i Åhus

VIKTIG INFO!

‱ Registrera och Boka in dig och prova ett karatepass!!

‱ OBS!! Glöm inte att skriva ett litet meddelande till oss om att du vill prova pĂ„ !

‱ 1 Prova pĂ„ pass Ă€r ALLTID Gratis!

 

TrÀningsklÀder

I Karate trÀnar vi i vita karatedrÀkter, givetvis sÄ behöver du inte köpa en drÀkt direkt utan till en början sÄ kan du trÀna i vanliga trÀningsklÀder.
En karatedrÀkt Àr rymlig bekvÀm och du har inga andra klÀder under drÀkten förutom underklÀder och en sport T-shirt/Bh för kvinnor.
OBS!! Vi trÀnar alltid barfota. Skor Àr inte tillÄtna men mÄste du anvÀnda skor av nÄgon speciell anledning sÄ rÄdfrÄga en trÀnare sÄ att du vÀljer rÀtt sort. Detta Àr för att du eller nÄgon annan inte ska skada sig.

Övrig Utrustning/Redskap

Du behöver ingen speciell extra utrustning. Det mesta som behövs under en karate trĂ€ning finns att lĂ„na pĂ„ klubben t ex: mitsar, handskar, sĂ€ck mm…
Vill du ha en personlig utrustning som armskydd, benskydd, suspensoar, handskar , bĂ€lte mm… sĂ„ ta kontakt med trĂ€naren sĂ„ hjĂ€lper han dig frĂ„n början med att vĂ€lja rĂ€tt sorts utrustning.